Kolikkopelit

Turnaukset

{{::item.title}}

Päättyy 
Turnaus on päättynyt

{{ ::flow.header }}

TULOSSA PÄÄTTYNYT PÄÄTTYY PIAN

{{ ::item.headline }}

Laaja valikoima erilaisia kolikkopelejä

Pafilla voit pelata monia markkinoiden parhaimmista peleistä ja tavoitella jättipotteja esimerkiksi suosikkipeleissä Mega Moolah ja Mega Fortune. Starburst, Book of Dead, Fire Joker ja Gonzos Quest ovat kaikki erilaisia teemaltaan, mutta niitä kaikkia yhdistää se, että todella moni on ottanut ne omiksi suosikeikseen. Pafilla saat yksinkertaisesti parhaat palat niin Pafin omista kuin muidenkin pelioperaattoreiden kolikkopelivalikoimista. Useimmat kolikkopelit toimivat tietenkin mainiosti myös mobiilina, joten voit palata niiden pariin missä ja milloin vain kun se sinulle sopii.

Kokeile kolikkopelejä ensin ilmaiseksi

Joidenkin pelikoneiden viehätys piilee huippugrafiikassa, musiikissa tai teemassa. Toiset kolikkopelit kiehtovat eniten suurten jättipottien, jännitystä lisäävien bonuspelien, ilmaiskierroksia tuovien toimintojen tai wildien ja scatterien vuoksi. Jotta löytäisit varmasti omat suosikkipelisi, voit kokeilla kaikkien pelien demoversioita ensin ilmaiseksi ja päättää vasta sitten, missä peleistä haluat koettaa onneasi. Reilua vai mitä?

Kilpailut, isot jättipotit ja ilmaiskierrokset

Järjestämme säännöllisesti kilpailuja, joissa voit voittaa niin ilmaiskierroksia kuin upeita palkintoja – pelissä keräämiesi voittojen lisäksi tietysti. Ja kuka tietää kenen kohdalle se isoin jättipotti osuu: Esimerkiksi Pafin vuonna 2016 lanseeraamassa Cash & Carry Shopping Spreessä jättipotti jaettiin sen kahden ensimmäisen vuoden aikana uskomattomat 26 kertaa!

Hauskaa ja turvallista pelaamista

Haluamme, että kanssamme pelaaminen on positiivinen kokemus ja että se tuo sinulle mukavia elämyksiä ja yllätyksiä. Voit myös tuntea olosi turvalliseksi pelatessasi kanssamme, sillä voit asettaa itsellesi juuri sinulle sopivat rajat – niin rahassa kuin ajassa mitattuna.

Astu kolikkopelien maailmaan ja pidä hauskaa!