Kolikkopelit

Astu kolikkopelien fantastiseen maailmaan

Sivustollamme on laaja valikoima klassisia kolikkopelejä ja jättipottipelejä, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi. Voit aina ensin tutustua peliautomaatteihin ilmaiseksi, jolloin on helpompaa päättää, mitä peleistä haluat pelata myöhemmin oikealla rahalla. Alla näet kaikki sivustollamme olevat pelit. Tervetuloa Pafille. Toivomme sinulle rutkasti onnea ja monia viihdyttäviä hetkiä peliemme parissa.

Voittopotit

  • {{::game.title}}

{{ gameListing.header }}

SuodataSulje
Hakemiasi pelejä ei löytynyt.

Mitä kaikki pelaavat? Hei {{vm.playerName}}! Arvaa missä kaikki ovat?

  • {{::item.summaries[0].numberOfPlayers}} Juuri nyt
    {{::item.summaries[1].numberOfPlayers}} Tällä viikolla
Turnaukset

{{::item.title}}

Päättyy 
Turnaus on päättynyt

{{ ::flow.header }}

TULOSSA PÄÄTTYNYT PÄÄTTYY PIAN {{ ::item.headline}} {{ ::item.headline }}

{{ ::item.headline }}

{{ ::item.competition.prices}}

   Joka {{ 259200000 + (86400000 * weekday) | date:'EEE' }}

Peliautomaatteja, kolikkopelejä ja yksikätisiä rosvoja

Julkaisemme jatkuvasti uusia pelejä mutta yksi seikka tekee meistä todella ainutlaatuisia. Tiesitkö, että me Pafilla tuotamme ihan omia pelejä? Kuten huippusuositun Cash & Carryn ja Cash & Carry Shopping Spreen. Meillä voit tietysti pelata myös monia muita suosittuja ja tunnettuja pelejä NetEntiltä, Play‘n Golta ja QuickFirelta. Pafilla saat yksinkertaisesti sanottuna parhaat palat niin Pafin omista kuin muidenkin pelitarjoajien peleistä. Useimpia peleistä voi pelata myös mobiiliversiona.

Meillä on monia maailman suosituimpia suurien jackpottien peliautomaatteja, kuten Mega Moolah, Hall of Gods, Mega Fortune Dreams, Mega Fortune ja Arabian Nights. Meillä on myös ainutlaatuisia omien AnatudeSchlagerSlotten, Sällskapsresan ja Rampen Rytmikäs Riemuriihi -tähtipeliemme muodostamia yhteisiä jaettuja jackpotteja.

Pelaa peliautomaattejamme ensin ilmaiseksi

Joidenkin pelien salaisuus piilee huippugrafiikassa, musiikissa tai teemassa. Toisissa peleissä eniten kiehtovat suuret jättipotit tai voittolinjojen määrä. Jotta löytäisit varmasti omat suosikkipelisi, voit kokeilla kaikkien pelien demoversioita ensin ilmaiseksi. Reilua vai mitä? Aina kun soitamme suurten pottien voittajille heitä onnitellaksemme, kaikki heistä osaavat saman tien mainita pari kolme omaa suosikkipeliään.