Videopokeri

Kiinnostaisiko nopea erä videopokeria?

Pokeri on yksi maailman suosituimmista peleistä – sitä voi pelata ystävien kesken, virallisissa turnauksissa tai vaikkapa netissä. Nettipokeria haluaa joskus vain pelata pari nopeaa peliä, ja siihen videopokeri on omiansa. Helppous ja nopeus ovat varmasti osasyynä myös oman Double Joker Pokerimme menestykseen – se kun keikkuu jatkuvasti koko Paf.comin suosituimpien pelien kolmen kärjessä.

Voittopotit

  • {{::game.title}}

{{ gameListing.header }}

SuodataSulje
Hakemiasi pelejä ei löytynyt.

{{ ::flow.header }}

TULOSSA PÄÄTTYNYT PÄÄTTYY PIAN

{{ ::item.headline }}

{{ ::item.competition.prices}}

   Joka {{ 259200000 + (86400000 * weekday) | date:'EEE' }}

Videopokeri tuo nettipelaamiseen oman jännittävän lisänsä

Videopokerissa pelaat yleensä pankkia vastaan. Klassisen pokeripelin tempoa ja jännitystä on usein myös kohennettu erilaisin keinoin.

Pafin pelaajien suosikki

Miten olisi nopearytminen peli, jossa voit tuplata voittosi ja saat bonuskierroksille ylimääräisen jokerin? Tämä kaikki löytyy suosituimmasta videopokeripelistämme Double Joker Pokerista. Ota itse selvää siitä, miksi tämä peli on niin suuri suosikki Pafin kanta-asiakkaiden parissa. Peli on ihanteellinen pelattaviksi mobiililaitteilla, koska pelialue on niin kompaktin kokoinen.

Suuret voittopotit

Ehkä metsästätkin suurvoittoa? Mahtavaa! Istahda Jackpot Joker Poker -pöytään, jossa voitot todellakin ovat suuria. Jokaisella panostasolla on progressiiviset jackpotit – kaikki voittopotit alkavat kasvaa kerrointasolta 1 000 lähtien. Jos päätät valita Tuplauksen, pääset pelaamaan Tupla tai kuitti -peliä, jossa valitset joko Värin tai Maan. Valitse oikea väri tuplataksesi voittosi, tai valitse oikea maa, ja voittosi nelinkertaistuu!

Kaksi muuta jännittävää peliä, jotka ovat saatavilla sekä mobiililaitteisiin että pöytäkoneelle, ovat Joker Poker ja Jacks or Better.

Jos haluat löytää lisää jännittäviä jackpot pelejä, voit myös tutustua laajaan kolikkopeli valikoimaamme.