Kääräise voitot viittaasi!

Voita 20 € päivittäisissä arvonnoissamme sekä ylimääräiset 1 000 € jos osallistut vähintään neljänä päivänä!


Näin homma toimii


  • Pelaa Wild Toro -peliä vähintään 5 eurolla oikeaa rahaa saman päivän aikana, niin saat mahdollisuuden voittaa 20 € seuraavan päivän arvonnassamme.

  • 50 päivittäistä voittajaa saavat tiedon voitostaan Paf.comin Viestit-kansioonsa arvontapäivänä viimeistään klo 12.00.

  • Täytä päivittäinen osallistumisehto vähintään neljänä päivänä, niin olet mukana myös kolmen 1 000 €:n palkinnon lisäarvonnassa.

Tietoja Wild Torosta

Wild Toro on 5 rullan peliautomaatti, jossa on ilmaiskierroksia, jokereita, Walking Wild -jokereita, uudelleenpyöräytys-toiminto ja 178 tapaa voittaa. Bonuspelissä pelkkä vilaus pahansuovasta matadorista riittää raivostuttamaan Toron, joka villiintyy. Siis todella villiintyy! Se syöksyy hiekan ja pölyn halki kuin tavarajuna ja päihittää kaikki matadorit. Sen jälkeen jää vain jokerivana seuraavaa respin-kierrosta varten.

Jos samalla kierroksella keskimmäisiin rulliin osuu yhtä aikaa kolme matadoria, alkaa Matador Respin -haaste. Tämän toiminnon aikana kaikki matador-symbolit jäävät peliin, ja jokainen haasteen aikana ilmestyvä uusi matadori tuo mukanaan uuden respin-kierroksen. Pahansuopa matadori härnää ja haastaa Toroa, joka puskee sinulle voittoja. Uudelleenpyöräytysten areena kutsuu!

Säännöt ja ehdot

  • Kampanja alkaa 20.9.2018 kello 12.00 ja päättyy 26.9.2018 kello 23.59.
  • Päivittäinen kampanja-aika on 24-tuntinen vuorokausi Suomen aikaa, eli 00.00 - 23.59.
  • Pelaa Wild Toro -peliautomaattia vähintään 5 eurolla oikeaa rahaa saman päivän aikana täyttääksesi sen päivän osallistumisvaatimuksen.
  • Jokaisena päivänä, jona täytät kampanjan osallistumisvaatimuksen, osallistut seuraavan päivän arvontaan. 50 päivittäistä voittajaa saavat ilmoituksen voitostaan Paf.comin Viestit-kansioonsa viimeistään klo 12.00. Lisäksi heidän nimensä julkaistaan Voittajat-sivullamme.
  • Arvomme myös 3 ylimääräistä 1 000 euron palkintoa kaikkien niiden pelaajien kesken, jotka ovat täyttäneet päivittäiset osallistumisvaatimukset vähintään neljänä päivänä. Tämä arvonta suoritetaan torstaina 27. syyskuuta, ja sen voittajille ilmoitetaan Paf.comin Viestit-kansion kautta samana päivänä viimeistään klo 12.00. Julkaisemme lisäksi voittajien nimet Voittajat-sivullamme.
  • Paf varaa oikeuden muuttaa kampanjaa tai perua sen milloin tahansa.