Montako ilmaiskierrosta saat?

Tällä viikolla lämmitellään joulukuuta varten Wassberg vs. Mieto -onnenpyörän avulla!


Peliohjeet

Pyöräytä onnenpyörää kolme kertaa

Kerää niin monta ilmaiskierrosta kuin voit kolmella pyöräytyksellä.

Pelaamaan

Pelaa Wassberg vs. Mieto -peliä vähintään 5 eurolla oikeaa rahaa

Nappaa ilmaiskierroksesi!

Saat ilmaiskierroksesi huomenna.

Tietoa pelistä

Tämä on olympiamaastohiihdon historian tiukin kisa! Vuoden 1980 talvikisoissa Lake Placidissa Ruotsin Thomas Wassberg voitti Suomen Juha Miedon yhdellä ainoalla sekunnin sadasosalla 15 kilometrin finaalissa. Sillä hetkellä syntyi legendaarinen kilpailuhenki, joka on jatkunut tähän päivään asti.

Nyt Paf Game Studio on kehittänyt Wassberg vs. Mieto -kolikkopelin, jossa sinä voit yrittää ennustaa, kumpi hiihtäjistä nappaa kullan. Tartu haasteeseen. Kuka tietää – ehkä muutat historian kulkua!


  • Kampanja alkaa 22.11.2018 kello 10.00 ja päättyy 30.11.2018 kello 23.59.
  • Pyörän pyöräyttäminen on ilmaista, mutta sinun tulee pelata Wassberg vs. Mieto -peliä vähintään 5 eurolla oikeaa rahaa saadaksesi ilmaiskierrokset seuraavana päivänä. Sinulla on kierrosten hankkimispäivänä aikaa klo 23.59 saakka täyttää vaatimukset.
  • Joka päivä saat kolme pyöräytystä, joilla kerätä niin monta ilmaiskierrosta kuin mahdollista. Voit voittaa vain kerran päivässä joka päivä kampanjan ajan.
  • Ilmaiskierroksesi maksetaan Wassberg vs. Mieto -kolikkopeliin kello 12.00 pelipäivää seuraavana päivänä. Ne ovat voimassa 36 tuntia (klo 23.59 asti maksupäivää seuraavana päivänä). Kaikki ilmaiskierroksilla voittamasi rahat ovat sinun.
  • Jokainen ilmaiskierros on arvoltaan 0,10 €.
  • Pafilla on oikeus muuttaa kampanjaa tai lopettaa se milloin tahansa.