Jumalten kohtalo

Pelaa uutta peliämme oikealla rahalla ja voita 400 ilmaiskierrosta sekä virtuaalisia arpalippuja 5 000 euron arvontaan.


Kuinka voin voittaa?


 • Joka päivä pelissä on viisi erilaista tavoiteltavaa saavutusta: Ragnarök sekä neljä Latausta.

 • Kokeile, kuinka monta neljästä Latauksesta saat! Jokaisella niistä saat heti 5 ilmaiskierrosta ja virtuaalisen arpalipun 5 000 euron arvontaan.

 • Jos pääset Ragnarökiin saakka, annamme sinulle 20 ilmaiskierrosta ja 3 virtuaalista arpalippua.

Lataukset

Kun saat voiton 20 symbolista samalla kierroksella, latausmittari täyttyy ja Tuhon lataus aktivoituu.

Tuhon lataus

Ragnarök

Ragnarök aktivoituu, kun saat voiton 40 symbolista samalla kierroksella.

Fenririn raivo

Neljä viistoa symbolilinjaa aktivoituu. Kaksi linjaa poistetaan ja kahden muun linjan symbolit muuttavat muotoaan samoiksi symboleiksi.

Jörmungandrin tuomio

Pelin laidasta toiseen kulkeva symbolien polku tuhoutuu. Polun varrella jotkin symbolit muuttavat muotoaan muiksi symboleiksi.

Surtrin liekkimeri

Kolme symbolia syttyy tuleen. Tuli tuhoaa läheisiä symboleita ja niiden tilalle kehittyy uusia symboliytimiä. Kaikki ytimessä olevat symbolit ovat samanlaisia keskenään.

Lokin lumous

Kaksi eri symbolia valitaan. Toinen symboleista, ja kaikki samanlaiset symbolit, tuhoutuvat. Toinen symboli, ja kaikki samanlaiset symbolit, muuttuvat toiseksi symboliksi.

Arvonnan palkinnot

Sija Palkinto
1. sija 1 500 €
2. sija 700 €
3.–4. sija 300 €
5.–10. sija 50 €
11.–200. sija 10 €

Peliohje

Voita symboliryppäillä ja aktivoi Tuhon latauksia tässä jyrisevässä pelissä

Seuraa riimuja ja liity sankarillisiin taisteluihin Viikinkiajalla. Tapaa ylijumala Odin; ukkosen herra Thor; rakkauden, sodan ja kuoleman jumalatar Freija sekä Asgårdin vartija, uskollinen Heimdall. Vakuuta jumalat ja ansaitse heidän siunauksensa noustaksesi klaanisi arvoasteikossa ja yletäksesi jopa jumalten tasolle.

Laatat putoavat ylhäältä ja täyttävät peliruudukon. Jokainen 5 tai useamman symbolin joukko tuottaa sinulle palkinnon. Mitä suuremman symbolijoukon saat ruudukkoon, sitä suurempi on myös palkintosi.

Voittavien symbolijoukkojen laatat hajoavat ja korvautuvat uusilla tarjoten sinulle mahdollisuuden voittaa lisää samalla kierroksella. Kaikki yhdellä pelikierroksella saavutetut voitot kasvattavat Tuhon latausta. Tuhoamalla vähintään 20 laattaa Tuhon lataus täyttyy ja yksi neljästä latauksesta aktivoituu.

Haluatko pelata ilmaiskierroksesi myöhemmin?

Sulje siinä tapauksessa pelisessiosi klikkaamalla oikean alareunan X:ää. • Kampanja alkaa 14.8.2017 klo 14.00 ja päättyy 23.8.2017 klo 23.59.
 • Päivittäisten saavutusten hankkimiseen on aikaa yksi vuorokausi, eli klo 00.00–23.59.
 • Saat ilmaiskierroksia keräämällä Tuhon latauksia eli Fenririn raivoja, Jörmungandrin tuomioita, Surtrin liekkimeriä ja Lokin lumouksia sekä Ragnarökejä.
 • Jokaisen päivän ensimmäinen Tuhon lataus laatuaan tuo sinulle 5 ilmaiskierrosta sekä yhden virtuaalisen arpalipun 5 000 euron arvontaan. Saavuttamalla Ragnarökin ensi kertaa sinä päivänä saat 20 ilmaiskierrosta sekä kolme virtuaalista arpalippua 5 000 euron arvontaan.
 • Voit kerätä ilmaiskierroksia ja virtuaaliarpalippuja Latauksilla ja Ragnarökillä kerran päivässä – eli voit ansaita maksimissaan 40 ilmaiskierrosta joka päivä: 20 ilmaiskierrosta Tuhon latauksista ja toiset 20 ilmaiskierrosta Ragnarökistä.
 • Osallistuaksesi kampanjaan sinun tulee pelata oikealla rahalla ja vähintään 0,20 eurolla per kierros.
 • Ilmaiskierrosten arvo on 0,20 €.
 • Latauksen aktivoiduttua ilmaiskierrokset maksetaan välittömästi. Saat asiasta ilmoituksen peliin ilmestyvästä pop-up-ikkunasta. Saadaksesi ilmaiskierrokset käyttöösi lataa peli uudelleen.
 • Aina kun saat ilmaiskierroksia, saat myös yhden virtuaalisen lisälipun 5 000 euron arvontaamme – kolme lippua saat, jos saavutat Ragnarökin.
 • Arvonta suoritetaan torstaina 24. elokuuta. Voittajille ilmoitetaan voitosta viimeistään perjantaina 25. elokuuta Paf.comin viesteissä, ja heidän nimensä julkaistaan Voittajat-sivullamme.
 • Ilmaiskierrosten ja arvonnan palkinnot maksetaan oikeassa rahassa.
 • Jos voitat ilmaiskierroksia tietokoneella pelatessasi, ilmaiskierrokset ovat käytettävissä vain tietokoneella. Vastaavasti mobiililaitteella voitetut ilmaiskierrokset ovat käytettävissä vain mobiililaitteilla.
 • Ilmaiskierroksilla et voi aktivoida Latauksia tai Ragnarökiä.