Herkkukierroksia ja makeita voittoja

Kolme voittomahdollisuutta joka päivä! Ahmi itsellesi jopa 80 ilmaiskierrosta ja kolme virtuaalilippua 10 000 euron arvontaanPilkullinen jokeri

10 ilmaiskierrosta + 1 arpalippu

Saamalla pilkullisen jokerin voitat 10 ilmaiskierrosta ja 1 arpalipun päivässä. Ilmaiskierroksesi maksetaan heti kun kyseinen erikoistoiminto on päättynyt.


Tähtitaso 1

20 ilmaiskierrosta + 1 arpalippu

Saavuttamalla tähtitason 1 bonuspelissä voitat 20 ilmaiskierrosta ja 1 arpalipun päivässä. Ilmaiskierroksesi maksetaan heti kun kyseinen erikoistoiminto on päättynyt.


Tähtitaso 3

50 ilmaiskierrosta + 1 arpalippu

Saavuttamalla tähtitason 3 bonuspelissä voitat 50 ilmaiskierrosta ja 1 arpalipun päivässä. Ilmaiskierroksesi maksetaan heti kun kyseinen erikoistoiminto on päättynyt.


Arvonnan palkinnot

Jokainen keräämäsi arpalippu tuo sinulle mahdollisuuden voittaa osan 10 000 eurosta. Voit kerätä korkeintaan 3 arpalippua päivässä.

Sija Palkinnot
1. sija 3 000 €
2. sija 1 400 €
Sijat 3-4 600 €
Sijat 5-10 100 €
Sijat 11-200 20 €

Aktivoi ilmaiskierroksesi

Klikkaa oikean alareunan X:ää niin peli latautuu uudelleen ja pääset pelaamaan ilmaiskierroksiasi.

Sweet Alchemy -pelistä

Makeanhimo on valttia tässä 5x5-ruudukolla pelattavassa peliautomaatissa. Herkulliset symbolit putoavat keksistä tehdylle peliruudukolle ja muodostavat voittoyhdistelmiä. Jokainen yhdistelmä, jossa 4 tai useampi samanlainen symboli koskettaa toisiaan vaaka- tai pystysuunnassa, tuottaa voiton. Mitä enemmän symboleja voittoyhdistelmässä, sitä suurempi voitto. Voittoyhdistelmät sulavat pois, ja niiden yläpuolella olevat makeiset putoavat niiden paikalle. Näin saat tilaisuuden ahmia enemmän herkullisia voittoja jokaisella kierroksella! Peli ja symbolien putoaminen jatkuu, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei enää synny.

Voittoyhdistelmät kasvattavat sokerihumalamittaria. Kun sokerihumalamittariin kertyy tarpeeksi symboleita yhden kierroksen aikana, aukeavat erikoistoiminnot! Täyttyessään sokerihumalamittari lisää ruudukolle herkullisia jokereita. Tavalliset jokerit toimivat voittoyhdistelmissä minä tahansa symbolina ja täyttävät myös sokerihumalamittaria. Raidalliset ja pilkulliset jokerit kasvattavat voittojasi poistamalla symboleita ruudukosta. Jos täytät sokerihumalamittarin kokonaan, pääset Sekoita eliksiiri -ilmaiskierrokselle karkkiloitsujen pauloihin.

Säännöt ja ehdot

 • Kampanja alkaa 4.4.2018 kello 14.00 ja päättyy 12.4.2018 kello 23.59.
 • Päivittäinen kampanja-aika on 24-tuntinen vuorokausi Suomen aikaa, eli 00.00 - 23.59.
 • Saamalla pilkullisen jokerin voitat 10 ilmaiskierrosta ja 1 lipun 10 000 euron arvontaan. Saavuttamalla tähtitason 1 voitat 20 ilmaiskierrosta ja 1 arpalipun. Saavuttamalla tähtitason 3 voitat 50 ilmaiskierrosta ja 1 arpalipun.
 • Voit voittaa ilmaiskierroksia kerran päivässä kullakin haastetyypillä, eli päivittäiset maksimivoittosi ovat 80 ilmaiskierrosta + 3 virtuaaliarpalippua 10 000 euron arvontaan.
 • Pelaa vähintään 0,20 euron oikean rahan panoksella osallistuaksesi kampanjaan.
 • Jokainen ilmaiskierros on arvoltaan 0,20 €.
 • Ilmaiskierrokset maksetaan automaattisesti, kun erikoistoiminto (pilkullinen jokeri, tähtitasot 1 tai 3) on päättynyt. Saat niistä pop-up-ilmoituksen pelin sisällä.
 • Arpaliput ovat virtuaalisia lippuja, eivätkä ne näy pelitililläsi.
 • Arvonta suoritetaan perjantaina 13.4. Voittajille ilmoitetaan Paf.comin Viestit-kansion kautta viimeistään perjantai-iltapäivänä 13.4. Lisäksi heidän nimensä julkaistaan Voittajat-sivullamme.
 • Ilmaiskierroksista saadut voitot sekä arpajaispalkinnot maksetaan oikeana rahana.
 • Jos voitat ilmaiskierroksia pöytäkoneella, ovat ne käytettävissäsi ainoastaan pelin pöytäkoneversiossa. Yhtä lailla mobiilissa voitetut ilmaiskierrokset ovat käytettävissä vain mobiilissa.
 • Kampanjan ilmaiskerrokset ovat voimassa 18.4.2018 klo 23.59 saakka.
 • Paf varaa oikeuden muuttaa kampanjaa tai perua sen milloin tahansa.