Lunasta palkkiosi!

Suorita tehtävät ja voita joka päivä jopa 305 ilmaiskierrosta ja 6 lippua 10 000 euron arvontaan!Rautahaarniska

5 ilmaiskierrosta + 1 arpalippu

Käynnistämällä rautahaarniskatoiminnon voitat 5 ilmaiskierrosta + 1 arpalipun joka päivä. Ilmaiskierroksesi maksetaan heti kun rautahaarniskatoiminto on päättynyt.


5 X Palkinto

300 ilmaiskierrosta + 5 arpalippua

Saavuta palkkionmetsästysbonus X5, niin saat 300 ilmaiskierrosta + 5 arpalippua joka päivä. Ilmaiskierroksesi maksetaan heti kun palkintokerrointoiminto on päättynyt.


Arvonnan palkinnot

Jokainen keräämäsi arpalippu tuo sinulle mahdollisuuden voittaa osan 10 000 eurosta. Voit kerätä 6 arpalippua päivässä.

Sija Palkinnot
1. sija 3 000 €
2. sija 1 400 €
Sijat 3–4 600 €
Sijat 5–10 100 €
Sijat 11–200 20 €

Aktivoi ilmaiskierroksesi

Klikkaa oikean alareunan X:ää, niin peli latautuu uudelleen ja pääset pelaamaan ilmaiskierroksiasi.

Iron Girl -pelistä

Lyöttäydy Iron Girlin matkaan pelastamaan maailmankaikkeus roistoilta ja lunastamaan palkkiosi! Oikeuden omiin käsiinsä ottanut avaruussankari taistelee rautahaarniskassaan maailmankaikkeuden häijyimpiä rikollisia Quakea, Shiaa, Slithiä ja Thunderia vastaan tässä 5 rullan ja 20 voittolinjan kolikkopelissä. Pelissä on mukana jokerisymboli (Iron Girl) joka korvaa voittoyhdistelmissä minkä tahansa muun symbolin.

Kerää voittoja saamalla voittolinjoille 3, 4 tai 5 samaa symbolia. Nappaa rulliin roistoja sekä jokereita, niin saat uudelleenpyöräytyksiä ja mahdollisuuden moninkertaistaa voittosi. Aina kun saat napattua roistoja ja esiin ilmestyviä jokereita, käynnistyy uudelleenpyöräytys. Jokainen lisää yhteensopivan roiston tai jokerin rullille tuova uudelleenpyöräytys käynnistää lisää uudelleenpyöräytyksiä! Uudelleenpyöräytykset jatkuvat, kunnes roistoja tai jokereita ei enää saada.

Kukin vangittu roisto täyttää roistomittaria niin, että uudelleenpyöräytysten lopuksi se voi jopa viisinkertaistaa voittosi! Rautahaarniskan voimat tulevat avuksesi satunnaisesti millä tahansa tavallisella pyöräytyksellä ja vaihtavat enintään 5 symbolia jokereiksi, mikä lisää voiton todennäköisyyttä! No, mitä vielä odotat? Lähde Iron Girlin mukaan galaksienväliseen taisteluun pahan voimia vastaan – vaakakupissa on koko maailmankaikkeus!

Säännöt ja ehdot

 • Kampanja alkaa 11.10.2018 kello 00.00 ja päättyy 17.10.2018 kello 23.59.
 • Päivittäinen kampanja-aika on 24-tuntinen vuorokausi Suomen aikaa, eli 00.00–23.59.
 • Saamalla rautahaarniskan voitat 5 ilmaiskierrosta ja 1 lipun 10 000 euron arvontaan. Saavuttamalla palkkionmetsästysbonus X5 -vaiheen voitat 300 ilmaiskierrosta ja 5 lippua 10 000 euron arvontaamme.
 • Voit voittaa ilmaiskierroksia kerran päivässä kullakin haastetyypillä, eli päivittäiset maksimivoittosi ovat 305 ilmaiskierrosta ja 6 virtuaaliarpalippua 10 000 euron arvontaan.
 • Pelaa vähintään 0,20 euron oikean rahan panoksella osallistuaksesi kampanjaan.
 • Jokainen ilmaiskierros on arvoltaan 0,20 €.
 • Ilmaiskierrokset maksetaan automaattisesti, kun rautahaarniska- tai palkkionmetsästysbonustoiminto on päättynyt. Saat niistä pop-up-ilmoituksen pelin sisällä.
 • Arpaliput ovat virtuaalisia lippuja, eivätkä ne näy pelitililläsi.
 • Arvonta suoritetaan torstaina 18.10. Voittajille ilmoitetaan Paf.comin Viestit-kansion kautta viimeistään perjantaina 19.10. Julkaisemme lisäksi voittajien nimet Voittajat-sivullamme.
 • Ilmaiskierroksista saadut voitot sekä arpajaispalkinnot maksetaan oikeana rahana.
 • Jos voitat ilmaiskierroksia pöytäkoneella, ovat ne käytettävissäsi ainoastaan pelin pöytäkoneversiossa. Vastaavasti mobiililaitteilla voitetut ilmaiskierrokset ovat käytettävissä vain mobiililaitteilla.
 • Kampanjan ilmaiskerrokset ovat voimassa 27.10.2018 klo 23.59 saakka.
 • Paf pidättää oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja tai peruuttaa sen milloin tahansa.