Mehukkaita voittoja näkyvissä!

Pelaa 20 eurolla ja voita 25 ilmaiskierrosta päivässä herkullisessa uudessa pelissämme.


Näin homma toimii

Pelaa Fruit Warp -peliä vähintään 20 eurolla oikeaa rahaa saman päivän aikana ja voita 25 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksesi maksetaan peliin klo 12.00 seuraavana päivänä siitä, kun olet täyttänyt kampanjan päivittäisen osallistumisvaatimuksen, ja ovat voimassa maksupäivän jälkeiseen päivään klo 23.59 asti.

Fruit Warp -pelistä

Tämä kutkuttava hedelmäpeli sinkoilee hedelmiä ja maukkaita voittoja. Kerrassaan ainutlaatuista on, ettei tässä Fruit Warp -peliautomaatissa tarvitse tarkkailla voittolinjoja. Ne on korvattu yhdeksällä kelluvalla symbolilla, jotka pyörähtävät esiin joka kierroksella. Voittoon riittää, että kolme samaa symbolia ilmestyy ruudulle. Jos saat neljä samaa hedelmää, kaikki voittoa tuottamattomat symbolit muuntautuvat uusiksi symboleiksi tuoden sinulle uuden mahdollisuuden hedelmäisiin voittoihin. Jos taasen esiin pyörähtää viisi samaa hedelmäsymbolia pääset hedelmätilaan.

Jokaisella hedelmällä on oma hedelmätilansa, joka aktivoi poimuajomittarin. Jokainen hedelmätilan tyyppiä vastaava symboli aktivoi uuden vaiheen mittarissa. Jotkut vaiheet tuottavat mehukkaita kertoimia tai lisäelämiä. Jos pääset mittarilla sydänsymbolin kohdalle saat lisäelämän eli uuden kierroksen, jos mikään symboleista ei vastaa hedelmätilan tyyppiä. Kertoimet puolestaan kasvavat jokaisella voitolla, kunnes ne aktivoituvat ja moninkertaistavat voittosi.


  • Kampanja alkaa 10.5.2018 klo 09.00 ja päättyy 17.5.2018 klo 23.59.
  • Päivittäinen kampanja-aika on 24-tuntinen vuorokausi Suomen aikaa, eli 00.00 - 23.59.
  • Pelaa Fruit Warp -peliautomaattia 20 eurolla oikeaa rahaa saman päivän aikana, niin saat ilmaiskierroksia seuraavana päivänä.
  • Jokainen ilmaiskierros on arvoltaan 0,20 €.
  • Ilmaiskierroksesi maksetaan Fruit Warp -peliin klo 12.00 seuraavana päivänä siitä, kun olet täyttänyt kampanjan päivittäisen osallistumisvaatimuksen, ja ovat voimassa maksupäivän jälkeiseen päivään klo 23.59 asti. Jos pelaat jo Fruit Warp -peliä, käynnistä se uudestaan aktivoidaksesi ilmaiskierroksesi.
  • Ilmaiskierroksista saadut voitot maksetaan oikeana rahana.
  • Paf varaa oikeuden muuttaa kampanjaa tai perua sen milloin tahansa.