Millaiset kierrokset laitetaan?

Repolainen on luikahtanut taloon ja on valmiina jakamaan jopa 20 ilmaiskierrosta päivässä! Sinun tarvitsee vain valita miten ne tarjoillaan.

Näin homma toimii

Pelaa Foxin' Wins -peliä vähintään 20 eurolla oikeaa rahaa saman päivän aikana ja voita ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksesi maksetaan peliin klo 12.00 seuraavana päivänä siitä, kun olet täyttänyt kampanjan päivittäisen osallistumisvaatimuksen, ja ovat voimassa maksupäivän jälkeiseen päivään klo 23.59 asti. Joka päivä kun täytät kampanjan vaatimuksen saat valita miten ilmaiskierroksesi tarjoillaan.

Käynnistä peli ja valitse miten haluat kierroksesi!

 • yksi 5,00 € ilmaiskierros
 • viisi 1,00 € ilmaiskierrosta
 • kaksikymmentä 0,25 € ilmaiskierrosta

Foxin' Wins -pelistä

Kettu repolainen kutsuu hulppeaan huvilaansa tässä 25 voittolinjan ja 5 kiekon peliautomaatissa. Tavoitteena on saada voittoisa symboliyhdistelmä jollekin pelin 25 linjasta. Tämä hilpeä peli pursuaa ovelia ilmaispelejä, satunnaisbonuksia sekä superpanoksia vahvistamaan voittojasi.

Voit myös valita ylimääräisen panoksen kiekkojen oikealla puolella olevalla vivulla. Kun superpanos (Super Bet) on pois päältä eli off-asennossa kettu saattaa ilmestyä kiekolle 3 ja muuttaa jonkin kohdan Wild-symboliksi. Jos valitset superpanoksen tason 1 kettu voi ilmestyä kiekoille 2, 3 ja 4. Super Bet -tasolla 2 kettu voi hypähtää kaikille kiekoille.

Kolme ruukkua vie sinut 10 ilmaispeliin, joilla ketunpennut tulevat esiin tuon tuostakin. Taito tassuissaan ne muuttavat symboleja Wild-symboleiksi, joiden avulla voittaminen on helpompaa. Ja mikä parasta, kaikki voitot tulevat tuplana ilmaispeleissä. Ole tarkkana, sillä yllätysbonus saattaa pyörähtää esiin koska tahansa. Repolainen voi sännätä esiin ja jakaa kultakolikoita ruukustaan. Tai kenties menninkäinen livahtaa tupaan! Kettu nappaa kaveria nilkoista ja ravistelee sinulle hieman lisävoittoja.


 • Kampanja alkaa 24.4.2018 klo 09.00 ja päättyy 1.5.2018 klo 23.59.
 • Päivittäinen kampanja-aika on 24-tuntinen vuorokausi Suomen aikaa, eli 00.00 - 23.59.
 • Pelaa Foxin' Wins -peliautomaattia 20 eurolla oikeaa rahaa saman päivän aikana, niin saat ilmaiskierroksia seuraavana päivänä.
 • Joka päivä kun olet täyttänyt kampanjan osallistumisvaatimuksen, saat valita yhden seuraavasta kolmesta vaihtoehdosta: Joko yhden (1) 5,00 € ilmaiskierroksen; viisi (5) 1,00 € ilmaiskierrosta tai kaksikymmentä (20) 0,25 € ilmaiskierrosta.
 • Jokainen ilmaiskierros on arvoltaan 0,25 €, 1,00 € tai 5,00 € valintasi mukaan.
 • Ilmaiskierroksesi maksetaan Foxin' Wins -peliin klo 12.00 seuraavana päivänä siitä, kun olet täyttänyt kampanjan päivittäisen osallistumisvaatimuksen, ja ovat voimassa maksupäivän jälkeiseen päivään klo 23.59 asti. Jos pelaat jo Foxin' Wins -peliä, käynnistä se uudestaan aktivoidaksesi ilmaiskierroksesi.
 • Ilmaiskierroksista saatavat voitot maksetaan oikeana rahana.
 • Superpanos (Super Bet) ei ole valittavissa kampanjan ilmaiskierroksilla.
 • Paf varaa oikeuden muuttaa kampanjaa tai perua sen milloin tahansa.