Hohdokkaampaa jackpot-peliä on vaikeaa löytää

Mega Fortune Dreams -maailmaan astuminen on loistokkaampaa kuin vastasyttyneen Hollywood-tähden luona vierailu. Jos glitteri ja kulta eivät kuitenkaan ole sinun juttusi, pakene paikalta – pian! Muuten saatat kadota kullankimalteiseen maailmaan.

Jackpot-pelistä Mega Fortune Dreamsistä ja sen edeltäjästä Mega Fortunesta on kirjoitettu hyllymetreittäin ylistyksiä. Tunnistat taatusti hypetyksen: Miljoonavoitot! Kasvava jättipotti! Megavoittajat! Bonuspelit!

Siihen turtuu nopeasti, vaikka hehkutus pitääkin täysin paikkansa: monet netin jättivoittajista ovat syntyneet Mega Fortune -peleissä.

Minusta valtavat jättipotit eivät kuitenkaan ole Mega Fortune Dreamsin kiinnostavin tekijä. Kiehtovinta on pelin luomisessa käytetty käsityö.

Jos tunnet pelimaailmaa, tiedät, että pelituottaja NetEnt kuuluu alan huippuluokkaan. NetEntin tuottamat pelit ovat huolellisesti mietittyjä, ja pelikokemukset ovat aitoja. Voit todellakin tuntea laadun.

Hohdokkaampaa jackpot-peliä on vaikea löytää

Tämä koskee etenkin Mega Fortune Dreamsiä. Pilailen mieluusti glitterin ja hohdon kustannuksella, mutta en todellakaan voi kritisoida pelisuunnittelua. Peli on luotu rakkaudella ja huolella. Kun grafiikat, ääniefektit ja animaatiot on suunniteltu pikkutarkasti, tuloksena on huippulaadukas pelikokemus.

Toinen esimerkki NetEntin laatuajattelusta on peliautomaati Gonzo’s Quest. Gonzo on teemaltaan Mega Fortune Dreamsin täydellinen vastakohta, mutta laadun ja innovaatioiden suhteen pikkuinen konkistadori-Gonzo kohoaa minun arvoasteikossani korkeammalle.

Häikäistytkö sinäkin Mega Fortune Dreamsin glitteristä? Mutta jättipotit kiinnostavat silti? Siinä tapauksessa sinun tulee seuraavalla kerralla vain panna tummimmat aurinkolasit päähäsi halutessasi vierailla bling-bling-maailmassa.

Jättipoteista puheen ollen: kiinnostaako sinua, miltä Mega Fortune Dreamsin jättipotin voittaminen näyttää? Tutustu tähän videoklippiin. Varoituksen sana on paikallaan: saatat pettyä – et voittosummasta, vaan fanfaarien ja värikylläisten ilotulitusten puutteesta. Ehkä ne eivät kuitenkaan ole se tärkein asia...

Teksti: Joakim Enegren