Pokeribonus Pafilla


Pelaaminen kanssamme kannattaa

1 000 € bonuksina uusille pelaajille

Aktivoi bonuksesi pelaamalla nyt

Aloita

Bonuksista

Kuinka aktivoin tervetulobonukseni?

Bonustoiminto aktivoituu automaattisesti kun luot pokerialiaksesi. Sen jälkeen bonuksesi maksetaan sinulle 20 euron erissä 1 000 euroon asti aina kerättyäsi tarvittavan määrän lojaaliuspisteitä.

Miten bonukset toimivat?

Saat lojaaliuspisteitä pelatessasi käteispelejä ja turnauksia Paf Pokerissa. Tietyllä määrällä lojaaliuspisteitä lunastat bonuksen. Yksi bonus on arvoltaan 20 euroa. Voit kerätä pisteitä ja lunastaa niiden avulla bonuksia aina 1 000 euroon asti. Halutessasi voit lojaaliuspisteilläsi toki ostaa myös paikan turnauksistamme.

Mistä näen lojaaliuspistemääräni?

Voit tarkastella bonustesi tilaa pokeriohjelman bonussivulla. Löydät bonussivun klikkaamalla pokeriohjelman oikean yläkulman ”Saldot”-valikon ”Oma bonus” -kohdasta ”Näytä”. Bonussivulla näet myös kuinka monta pistettä tarvitset seuraavan bonuksesi lunastamiseen.

Voiko minulla olla monta bonusta aktiivisena samanaikaisesti?

Sinulla voi olla aktiivisena vain yksi bonus kerrallaan. Jos saat useampia bonuksia, ne lisätään jonoon ja aktivoidaan yksi kerrallaan. Seuraavaksi vuorossa oleva bonus aktivoituu, kun olet käyttänyt edellisen bonuksen loppuun tai kun sen voimassaoloaika vanhenee. Näet aktiivisen bonuksesi tilan pokeriohjelmassa ”Saldot”-valikon ”Oma bonus” -kohdassa.

Mitä tapahtuu jos bonus vanhenee ennen kuin ehdin lunastaa sen?

Bonus tulee lunastaa tietyn ajanjakson aikana, muuten se erääntyy ja sitä varten kerätyt pisteet menetetään. Pokeriohjelman bonussivulta näet, kuinka paljon aikaa bonuksessasi on jäljellä. Löydät bonussivun klikkaamalla pokeriohjelman oikean yläkulman ”Saldot”-valikon ”Oma bonus” -kohdasta ”Näytä”.

Kuinka monta lojaaliuspistettä ansaitsen pelaamalla?

Saat 7,76 pistettä jokaista rakena maksamaasi Yhdysvaltain dollaria vastaan (aivan oikein, pisteiden laskemiseen käytetään dollareita eikä vaikkapa euroja, kruunuja, oravannahkoja taikka ämpäreitä… mekin olemme vähän ymmällämme, mutta näin vain on pokerimaailmassa tapana). Rakesta tarkemmin täällä.

Lojaaliuspisteitä jaetaan pelaajille, jotka osallistuvat pottiin. Pelaajat, jotka luovuttavat ennen floppia maksamatta blindia, saavat 0 pistettä. Pelaaja, joka asettaa pienen blindin, mutta luovuttaa sitten ennen floppia, on osallistunut pottiin. Jokaisen pottiin osallistuneen pelaajan lojaaliuspisteet määräytyvät hänen asettamansa panoksen mukaan. Jos potti on suuruudeltaan 20 € ja pelaaja on panostanut 10 €, saa hän 50% kaikista potista jaettavista pisteistä.