Satsaa 1 €, voita 100 000 €!


Tule mukaan vauhdikkaaseen Twister Sit & Go -turnaukseen niin voit voittaa yhden neljästä Age of Gods -yllätyspotista, joista isoin alkaa 100 000 €:sta. Mukaan pääsee jo 1 €:lla!

Pelissä on neljä erisuuruista voittopottia, jotka voivat ilmestyä voitettavaksi täysin sattumanvaraisesti: Power, Extra Power, Super Power ja Ultimate Power. Voittopotit kasvavat sitä mukaa kun niihin lisätään osuus sisäänostoista.

Voittopotin nimiVoittopotin alkusumma
Power50 €
Extra Power500 €
Super Power5 000 €
Ultimate Power100 000 €

Homma toimii näin


Rekisteröidy ja maksa Age of the Gods Twister-turnauksen sisäänosto. Mukaan pääsee 1, 5 tai 10 €:lla, ja voit voittaa sisäänostosi 100-kertaisena pelin pokeriosuudessa. Mutta kuten mainitsimme, voittaa voi toisellakin tavalla. Rekisteröityessäsi 0,99% maksamastasi sisäänostosta siirtyy Age of the Gods -jättipottipeliin, ja saat mahdollisuuden voittaa myös jonkin sen neljästä voittopotista. Jättipottipeli käynnistyy sattumanvaraisesti ennen Twister-pelin alkua. Jos olet onnekas ja pääset jättipottipeliin, eteesi ponnahtaa ruutu, jossa on 20 kolikkoa. Jokainen kolikoista kätkee yhden neljästä voittopottisymbolista. Kolikon napauttaminen paljastaa sen alla olevan voittopottisymbolin. Kun löydät 3 samaa symbolia, voitat symboleja vastaavan voittopotin. Jos pääset jättipottipeliin, sinulla on 30 sekuntia aikaa napauttaa kolikkoja ja paljastaa voittopotti. Jos aika loppuu kesken, peli pelautuu itsestään ja ratkaisee, minkä poteista voitat. Jättipottipelin voitot lisätään pääpelissä mahdollisesti saatuihin voittoihin ja ne näytetään yhdessä muiden voittojen kanssa samassa ponnahdusikkunassa.

 • Rekisteröidy ja maksa Age of the Gods Twister-pelin sisäänosto. Pelaamaan pääsee 1, 5 tai 10 €:n sisäänostolla ja pelin pokeritoiminnossa voi voittaa sisäänostonsa jopa 100-kertaisena.
 • Twister-potti määräytyy turnauksen alussa kolikkopelianimaation perusteella.
 • Age of the Gods Twister-turnaukseen rekisteröityessäsi 0,99% sisäänostosta siirtyy Age of the Gods -jättipottipeliin, ja saat samalla mahdollisuuden voittaa yhden jättipottipelin neljästä potista.
 • Jos yksi tai useampi Age of the Gods Twister-turnauksen pelaaja pääsee Age of the Gods -jättipottipeliin, Twister-turnaus keskeytetään sen ajaksi, että enintään 30 sekunnin mittainen jättipottipeli pelataan loppuun (sen jälkeen jättipottipeli pelautuu automaattisesti loppuun ja jättipottipeliin päässyt pelaaja saa palkintonsa).
 • Kaikki pöydän pelaajat saavat tiedon jättipottivoitosta ja sen jälkeen Twister-turnaus jatkuu normaaleilla Twister-turnauksen säännöillä.
 • Twister-turnauksen tulos ei vaikuta Age of the Gods -jättipottipeliin ja sen voittoihin.
 • Jättipottipeli käynnistyy sattumanvaraisesti Age of the Gods Twister-turnauksen alkaessa. Jättipottipeliin pääsy tarkoittaa taattua voittoa.
 • Jättipottipelissä voi etsiä 3 samaa voittopottisymbolia tai odottaa 30 sekunnin kuluvan loppuun.
 • Jättipottipelissä on 4 eri suuruista voittopottia: Power, Extra Power, Super Power ja Ultimate Power.
 • Jättipottipelissä on 20 kolikkoa, joista jokainen kätkee yhden neljästä voittopottisymbolista. Kolikko kääntyy sitä napauttamalla ja paljastaa voittopottisymbolin. Kun löydät 3 samaa symbolia, voitat niitä vastaavan voittopotin.
 • Age of the Gods -jättipottipelissä on 30 sekunnin aikaraja. Jos et löydä 3 samaa symbolia ennen 30 sekunnin täyttymistä, peli pelautuu automaattisesti loppuun ratkaisten samalla minkä palkinnoista voitat.
 • Jättipottipelin voitto lisätään pääpelissä mahdollisesti saatuihin voittoihin ja se näytetään muiden voittojen kanssa samassa ponnahdusikkunassa.
 • Pafin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.
 • Pafilla on oikeus muuttaa tarjousta tai perua se milloin tahansa.