Pafin vuosiraja

Jokainen Pafilla pelaava on automaattisesti vuosirajamme piirissä. Tämä tarkoittaa, ettet voi tallettaa meille pelivuoden sisällä 30 000 euroa enempää kuin nostat.

Vuosirajasi tila

Talletukset
Nostot
Erotus
{{summary.convertedRemainingAmount}} jäljellä ennen vuosirajan saavuttamista

Esimerkki: Vuosirajan tila

Talletukset
Nostot
Erotus
{{summary.convertedRemainingAmount}} jäljellä ennen vuosirajan saavuttamista

Tärkeää: Huomaathan, että voittosi vaikuttavat käytettävissä oleviin varoihisi – yhden pelivuoden aikana voit siis pelata kaikki voittamasi rahat ynnä 30 000 € ennen vuosirajan saavuttamista.

Pelivuosi on henkilökohtainen 12 kuukauden mittainen ajanjakso, joka alkaa aina samalta päivämäärältä, jona pelaaja rekisteröityi Pafin asiakkaaksi. Jos esimerkiksi rekisteröidyit 22.1.2015, pelivuotesi on aina 22.1. ja seuraavan vuoden 21.1. välinen ajanjakso.

Vuosirajan saavutettuasi et pysty enää tallettamaan varoja pelitilillesi. Tämä rajoitus pysyy voimassa käynnissä olevan pelivuotesi loppuun saakka, minkä jälkeen vuosirajasi nollataan.

Talletusrajoitus ei vaikuta pelitililläsi jo oleviin rahoihin, ja voit tehdä niillä mitä haluat. Voit jatkaa pelaamista pelitililläsi olevilla varoilla, tai nostaa ne. (Jos nostat varoja pelitililtäsi, vaikuttaa se vuosittaiseen pelirajaasi kuten näet ylläolevissa esimerkeissä).

Talletusrajoitus ei vaikuta käynnissä oleviin peleihisi millään tavoin. Jos voitat, voittosumma maksetaan pelitilillesi tavalliseen tapaan ja voit valita mitä rahoillasi teet.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.