Arpapelit

Jännittäviä uusia arpapelejä

Nyt puhutaankin oikeasti perinteikkäistä peleistä – ensimmäiset historiankirjoihin merkityt arvonnat nimittäin suoritettiin Kiinassa jo 2500 vuotta sitten. Ja suosio sen kuin vain jatkuu – kukapa ei olisi ostanut lottokuponkia tai raaputusarpaa lähikaupan kassalta? Arpapelien avulla on lisäksi pitkään kerätty rahaa hyviin tarkoituksiin; siksi ne ovat tiivis osa myös Pafin yli 50-vuotista hyväntekeväisyysperinnettä. Meiltä löydät paljon erilaisia jännittäviä arpapelejä ja raaputusarpoja. Joitain pelejämme et löydä muualta kuin Paf.comista. Tarkista siis tarjontamme vaikkapa heti!

Voittopotit

  • {{::game.title}}

{{ gameListing.header }}

SuodataSulje
Hakemiasi pelejä ei löytynyt.

{{ ::flow.header }}

TULOSSA PÄÄTTYNYT PÄÄTTYY PIAN

{{ ::item.headline }}

{{ ::item.competition.prices}}

   Joka {{ 259200000 + (86400000 * weekday) | date:'EEE' }}

Tunnetusti mainioita raaputusarpoja ja paljon muuta!

Olemme julkaisseet joukon uusia, vain Pafille tehtyjä pelejä. Kaksi Paf-suosikkihahmoa ynnä kaksi suosittua Paf-julkkista ovat kaikki saaneet omat raaputusarpansa – niin legendaariset Cash & Carry ja Double Joker Poker kuin raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Helenius ja mestarikokki Micke Björklundkin ovat nyt raaputettavissasi. Iske virtuaaliset kyntesi myös uuteen King-raaputusarpaamme – siinä on tarjolla kuninkaallinen 40 000 euron jättipotti.

Klassisten arpapelien ystäville meillä on tarjota Boss The Lotto, Nerves of Steal, Diamond Deal ja Epic Gems – tuttua ja turvallista sopivasti yhdistettynä jännittävään riskinottoon. Jos olet tyytyväinen saamiisi numeroihin tai symboleihin, voit korjata voittosi talteen. Vai otatko riskin suuremman voiton toivossa ja valitset vielä yhden? Toinen kiinnostava peli on 7-11-21 – löydä kolikot, joiden yhteisarvo muodostaa yhden maagisista numeroista ja voita.

Tai ehkäpä haluaisit nauttia vähän perinteisemmistä peleistä? 7 Up ja Jingle Up -peleissä valitset arpakuponkiisi rivit ja voitat, kun saat kolme samaa symbolia samalle riville. Vähän niin kuin kolikkopeli siis.

Miten vain pelisi haluat – meiltä löytyy juuri sinulle sopiva.