Nettiarvat

{{ ::flow.header }}

TULOSSA PÄÄTTYNYT PÄÄTTYY PIAN

{{ ::item.headline }}

Paf.comin suosituimmilla hahmoilla nyt myös oma nettiarpa

Olemme julkaisseet joukon uusia, vain Paf.comista löytyviä pelejä, ja mukana on useampikin nettiarpa. Oman nettiarpansa ovat saaneet kaksi Pafin suosikkihahmoa, kun legendaariset suosikkipelit Cash & Carry ja Double Joker Poker ovat liittyneet Pafin nettiarpavalikoimaan. Samoin koko kansan suosikin, Pirkka-Pekka Peteliuksen, hahmojen tähdittämä Rampen rytmikäs riemuriihi on nyt pelattavissa myös nettiarpana. Kaiva siis virtuaalinen kolikkosi esiin ja ryhdy raaputtamaan!

Nettiarpa jokaiseen makuun

Osaa pelaajista viehättää pelin teema, toisille tärkeämpää on sen tuoma jännitys. Monissa nettiarvoista on mukava 10 000 euron päävoitto, mutta arpa voi tuoda taskuusi isommankin voiton. Esimerkiksi Paf Scratchin päävoitto on huikeat 20 000 € ja uudessa Kunkku-nettiarvassa on puolestaan kuninkaallinen 40 000 euron jättipotti!

Arpapelien monipuolinen valikoima

Klassisten arpapelien ystäville Nerves of Steal, Diamond Deal ja Epic Gems ovat varmasti jo tuttuja. Niissä sinun tulee löytää piilossa olevia pelimerkkejä tai timantteja, jotka kasvattavat voittojasi. Ja jos et vielä ole kokeillut niitä, olemme varmoja, että niistä saattaa tulla sinunkin suosikkejasi. Numeroiden magiasta kiinnostuneen kannattaa valita 7-11-21, jossa tarkoituksena on löytää kolikot, joiden yhteisarvo muodostaa yhden maagisista voittonumeroista. Jos uskot omien onnennumeroiden voittoja tuovaan voimaan, sellaiset voi valita Spinlotto-pelissä, joka muistuttaa perinteistä lottoa. Jos pidät perinteisistä arpapeleistä, sinulle sopii 7 Up. Siinä sinun tulee valita arpakuponkiisi rivit ja saada kolme samaa symbolia samalle riville. Vähän niin kuin kolikkopelissä siis.

Valitse itsellesi sopivin teema

Arpapelien ja nettiarpojen aiheissa on reilusti valinnanvaraa. Jalkapallon ja urheilun ystäville on omat pelit, esim. Home and Away, Golden Boot ja Red Card. Älypelit on toinen suosittu pelikategoria. Älypelien ystäville suosittelemme Fruit Blast -peliä, jossa pääset keräämään hedelmiä mehubaariin. Hauskan haastavassa Crazy Chickenissä testataan tarkkuutta: tähtää kohti ohi räpytteleviä kanoja ja kerää samalla voitot talteen. Seikkailuhenkisten suosikki on Battle Mania, jossa sankarijoukot taistelevat pahiksia vastaan edeten tasolta tasolle.

Pelaamisen iloa

Se, mikä pelaamisessa viehättää eniten, on jokaiselle pelaajalle omakohtainen kokemus. Yksi asia on kuitenkin varma. Vaikka makuja ja mieltymyksiä on monia, Paf.comista löytyy jokaisen makuun sopiva nettiarpa ja arpapeli!