Tee jättipotti-vetoja Pafilla

Tässä nopea opastus jättipotti-vetoihin, eli suurten jättipottien ja fiksujen porukkapelien maailmaan.

Mitä jättipotti-vedot ovat?
Pottivedonlyönti, englanniksi “pool betting”, on urheiluvedonlyönnin muoto, jossa pelaajat maksavat panoksen yhteiseen pottiin ja ennustavat sitten yhden tai useamman kohteen tuloksen tai muun sovitun muuttujan (esim. maalien määrän) niissä.

Mitä useamman tuloksen ennustat oikein, sitä suuremman summan rahaa potista voitat. Jos kaikki ennustuksesi osuvat oikeaan, voitat jättipotin. Jättipotin voittosumma määräytyy kuponkisi panostason sekä muiden jättipotin voittajien lukumäärän mukaan. Korkeimmilla panostasoilla Pafin jättipotti-vetojen jättipotit nousevat miljooniin euroihin!

Mitä lajeja ja potteja tarjoamme?
Jättipotti-vetojen ensisijainen laji on jalkapallo – sieltä löytyvät myös suurimmat jättipotit. Tarjoamme myös NBA-, NFL- ja tenniksen Grand Slam -kohteita. Voit pelata potteja kaikilla tutuilla järjestelmillä: 1x2, tulosveto, voittajaveto, yli/alle, pistemarginaali sekä aasialainen tasoitusveto, muiden muassa.

Miten porukat eli syndikaatit toimivat?
Porukkapeli, jota myös syndikaatiksi kutsutaan, on yhteinen kuponki, jolla osallistut porukkasi kanssa isompaan potti-vetoon. Jokaista porukkaa/syndikaattia johtaa kapteeni, joka valitsee kohteiden tulokset ja päättää milloin voitot nostetaan. Pääset kapteeniksi luomalla oman porukkasi, mutta voit myös liittyä toisen kapteenin joukkoihin jo olemassa olevaan porukkaan. Porukan voitot jakautuvat aina suhteessa kunkin pelaajan asettaman panoksen suuruuteen.

Voinko pelata ilmaiseksi?
Totta ihmeessä. Ryhtyessäsi pelaamaan Jättipotti-vetoja muista samalla pitää silmällä Paf-tilisi Viestit-kansiota ilmaispelikuponkien varalta. Ilmaispelikuponkeja on erilaisia, joten lähettäessämme sinulle sellaisen kerromme samalla ohjeet sen käyttämiseen. Aika jännittävää, eikö?

Tästä Jättipotti-vetoihin