UUSI PELI

Vain yksi kierrätyskerta riittää


Näin osallistut


  • Pelaa uutta peliä ja ansaitse saavutuksia mobiililaitteella tai tietokoneella.
  • Saavutuksesi näkyvät korostettuina voittotaulukossa.
  • Ansaitse jopa 500 ilmaiskierrosta.

Saavutukset


Keräät saavutuksia, kun saat 3, 4 tai 5 samaa symbolia voittolinjalle. Voit kerätä saavutuksia missä järjestyksessä tahansa mihin aikaan tahansa kampanja-aikana 1.–14.8.

    Voittotaulukko tietokoneella
  • Kerää kaikki ja voita 50 ilmaiskierrosta  • Kerää kaikki ja voita 100 ilmaiskierrosta  • Kerää kaikki ja voita 100 ilmaiskierrosta

Muista! Wild-symboleita ei lasketa mukaan saavutuksiin.


Kuin luodut toisilleen

Kuten hulvaton esikuvansa Bridesmaids-elokuva, Bridesmaids™-peliautomaatti tuo omaan kategoriaansa raikkaan tuulahduksen yhdistäessään hupaisia elokuvakohtauksia ja tyylikkään peliautomaatin. Huippuhauska komedia ja viihdyttävä peliautomaatti sanoivat toisilleen tahdon – ja ovat kuin luodut toisilleen.

Erityisominaisuuksia erityiseen päivään

Tämä 5 x 4 kiekkoinen, 40-voittorivinen peli sisältää kasaantuvia symboleita, Wild-symboleita, Scatter-symboleita ja elokuvan kuusi pääosanäyttelijää pyörimässä kiekoilla. Peruspelissä on useita aivan uusia ominaisuuksia, jotka tekevät pelistä peruspelejä hauskemman: kimaltavia voittolinjoja, esiin ponnahtavia komediahahmoja ja hauskoja videoita. Jos saat vähintään kolme Scatter-muffinsia samanaikaisesti, bonuspelin onnenpyörä käynnistyy. Onnenpyörässä voit voittaa mm. rahaa, hääjättipotin tai käynnistää neljä muuta bonustoimintoa: ystävyyden ilmaiskierrokset, hyvän tunnelman ilmaiskierrokset, taianomaisen hetken bonuksen tai shoppailubonuksen. Vaivainen 0,40 euron panos voi tuoda jopa 105 euron voiton ja suurien voittomahdollisuuksien lisäksi peli tarjoaa aiheen moneen hilpeään hihitykseen.

Ne sanoivat toisilleen tahdon…

Nauti suosikkikomedian parhaiden palojen ja Bridesmaids™-peliautomaatin liitosta. Sano Bridesmaids™-pelille “tahdon”, ja sen ominaisuudet takaavat, ettei tylsille hetkille ole sijaa.