{{campaign=$parent}}

Voita 5 kuponkia Onnenväreihin!

Onnenvärit on täysin uusi bingo, jota voi pelata vain Pafilla. Tällä viikolla uutuusbingoon voi voittaa 5 ilmaiskuponkia. Voittajia arvotaan yhteensä 250!


Näin voit voittaa

Pelaa vähintään yksi kuponki Onnenvärit-bingoa milloin vain maanantaista 11.5. klo 10.00 alkaen torstaihin 14.5. klo 23.59 mennessä niin osallistut arvontaan. Ilmaiskupongit arvotaan perjantaina 15.5. Jos voitat, siitä ilmoitetaan ponnahdusviestillä bingohuoneissa samana päivänä klo 13.00.

Onnenvärit

Onnenvärit on värikäs 75-numeron bingo, joka sisältää upean bonuspelin Isoilla voitoilla. Bonuspelin luukkujen taakse kätkeytyy lisäksi muhkea jättipotti!

Pelaaja, joka voittaa viiden rivin bingon, pääsee pelaamaan bonuspeliä, jossa avataan Onnenvärit-luukkuja. Luukkuja on yhteensä 25 ja niiden sisältä paljastuu eri värejä ja erisuuruisia voittoja. Voitat luukkujen sisältä paljastuvat summat, ja saat avata luukkuja niin kauan, kunnes sisältä paljastuu jo kertaalleen saatu väri. Voit avata yhdellä pelikerralla enintään viisi luukkua.  • Tarjous on voimassa 11.5.2020 klo 10.00 alkaen ja se päättyy 14.5.2020 klo 23.59.
  • Voit osallistua pelaamalla ainakin yhden kupongin Onnenväreissä.
  • Ilmaiskupongit arvotaan perjantaina 15.5. Jos voitat, siitä ilmoitetaan ponnahdusviestillä bingohuoneissa samana päivänä klo 13.00.
  • Palkintokupongit maksetaan peliin ja ne ovat voimassa 7 päivää.
  • Pafilla on oikeus perua tarjous tai muuttaa sitä koska tahansa.