{{campaign=$parent}}

Bingoa julkkisjuontajien parissa!

Pelaa Paf Bingoa, Bingo Variantia ja Aulis Classic '75:ää ja valitse juontajaksi oma suosikkisi koko kansan rakastamien juontajien joukosta.Saija Palin

Alunperin Miss Skandinaviana tutuksi tullut Saija Palin on toiminut juontajana ja esiintyjänä erilaisissa tv-ohjelmissa sekä tapahtumissa. Saija juontaa mm. Elixir-ohjelmaa ja hänet voi bongata livenä tietenkin jännittäviltä Bingoristeilyiltä. Ehtiväinen monitaituri on myös sisustuksesta kiinnostunut asuntomyyjä. Saija on pidetty monen alan taitaja, jolla tuntuu riittävän aikaa ja puhtia vaikka mihin!

Lauri Karhuvaara

Toimittaja ja tv-persoona Lauri Karhuvaara työskenteli televisiossa yli 30 vuoden ajan ja tuli tutuksi varsinkin aamutelevision pitkäaikaisena juontajana. Hän on ollut suomalaisille niin suurten kuin pienempienkin uutisten tuoja ja haastatellut ihmisiä maailmantähdistä aina kotimaan kuuluisuuksiin ja arjen moniin sankareihin. Nykyisin Lauri toimii juontajana mm. senioriristeilyillä ja paneelikeskusteluissa. Ja tietysti voit kuulla Laurin tutun äänen Pafin bingoissa.

Janne Porkka

Juontaja, imitaattori, koomikko – Janne Porkalla on monta roolia. Koko kansalle Janne tuli tutuksi juontaessaan kahdeksan vuotta suosittua Onnenpyörä-visailua. Seinäjoen Tangomarkkinoiden suorat lähetykset ja sadat yrityskeikat sekä radiotyö ovat muovanneet Jannesta viihteen rautaisen ammattilaisen. Janne on nähty niin ikään Elixir-ohjelmassa sekä Jokamiehen erä -ohjelman juontajana.

Riitta Väisänen

Riitta Väisänen ponkaisi kuuluisuuteen vuonna 1976, jolloin hänet kruunattiin Miss Euroopaksi. Titteli avasi useita ovia, ja sen myötä Riitta aloitti myös juontajan työt. Suomalaiset muistavat Riitan tietenkin supersuositusta Kymppitonni-visailusta, joka on yhä lähellä Riitan sydäntä. Heppatyttö henkeen ja vereen, Riitta kasvattaa ravihevosia ja onpa itsekin istunut ohjastajanpukilla parissasadassa ravikisassa. Riitta on osallistunut myös Suurin pudottaja Suomi -ohjelmaan.