7 päivää – 7 tehtävää

Voita yhteensä 20 ilmaiskuponkia suorittamalla seitsemän tehtävää viikon sisällä. Luuletko pystyväsi tähän?

Tässä ovat tehtäväsi:

Rekisteröidy kampanjaan
Talleta 30 euroa ja pelaa samalla summalla bingoa
Kirjaudu sisään ja pelaa kaikkina seitsemänä päivänä
Nappaa kultainen kuponki Aulis Classic ‘75 -pelistä
Pelaa vähintään neljässä Bingoturnauksessa
Osta ja pelaa 10 kuponkia Bingo Variant -pelin mobiiliversiossa
Saa bingo Cash & Carry Bingo -pelissä
Aikaa jäljellä:

Psst – tässä muutama vinkki!

Pelkästään rekisteröitymällä kampanjaan olet jo suorittanut yhden tehtävän listasta. Tee sitten 30 euron talletus ja pelaa sillä summalla. Voit esimerkiksi ostaa ja pelata 15 kuponkia Bingo Variant -pelin mobiiliversiossa. Näin olet rastinut listalta jo kolme tehtävää ja saanut kolme ilmaiskuponkia. Lisäbonuksena saat ilmaisen Cash & Carry -raaputusarvan, jonka arvo on 1 €. Suorita muut tehtävät missä järjestyksessä tahansa loppuviikon aikana, niin saat kaikki 20 ilmaista bingokuponkia sekä 2 ilmaista sisäänostoa Bingoturnauksiimme.

Mitä voin voittaa?

  • Suorita 3 tehtävää, niin saat 3 ilmaiskuponkia Aulis Classic ’75 -peliin sekä 1 Cash & Carry -raaputusarvan.
  • Suorita 5 tehtävää, niin saat 8 ilmaiskuponkia Aulis Classic ’75 -peliin, 1 ilmaisen sisäänoston Bingoturnauksiin sekä 1 Cash & Carry -raaputusarvan.
  • Suorita kaikki tehtävät, niin saat 20 ilmaiskuponkia Aulis Classic ’75 -peliin, 2 ilmaista sisäänoston Bingoturnauksiin sekä 1 Cash & Carry -raaputusarvan.

Kukin Aulis Classic ’75 -kuponki on arvoltaan 0,50 €.


  • Kilpailu on voimassa 23.–29. huhtikuuta.
  • Voittaaksesi sinun tulee rekisteröityä kampanjaan ja suorittaa vähintään kaksi muuta tehtävää.
  • Kolme suoritettua tehtävää tuo sinulle yhteensä kolme bingokuponkia ja 1 raaputusarvan. Viisi suoritettua tehtävää tuo yhteensä kahdeksan bingokuponkia, 1 ilmaisen sisäänoston Bingoturnauksiin ja 1 raaputusarvan. Seitsemän suoritettua tehtävää tuo yhteensä kaikki 20 bingokuponkia, 2 ilmaista sisäänostoa Bingoturnauksiin ja 1 raaputusarvan.
  • Kukin Aulis Classic ’75 -bingokuponki on arvoltaan 0,50 €. Raaputusarvan arvo on 1 €, ja jokainen sisäänosto Bingoturnauksiin on arvoltaan 5 €. Palkinnot ovat voimassa viikon ajan, joten käytä ne viimeistään sunnuntaina, 6. toukokuuta.
  • Voittamasi raaputusarpa ja bingokupongit löytyvät pelistä voittoa seuraavana maanantaina klo 14.00. Sinun on valittava turnaus ennen kuin näet ilmaiset sisäänostosi Bingoturnauksiin.
  • Kaikki tehtävät on suoritettava pelaamalla oikealla rahalla; ilmaisia kuponkeja ja sisäänostoja ei lasketa.
  • Pafilla on oikeus muuttaa kampanjaa tai päättää se milloin tahansa.