Vedonlyönti

Urheiluvedonlyönti on meillä verissä

Urheiluvedonlyönti on Paf.comin sydän. Olimme ensimmäisiä netissä toimivia peliyhtiöitä, ja ihka ensimmäinen Paf.comin kautta asetettu vetokin oli urheilu-tripla. Tässäpä vielä toinen urheiluknoppi: tiesitkö, että pelimerkin keksimisestä meidän on kiittäminen jo muinaisia roomalaisia? Juuri he hioivat ensimmäisinä urheiluvedonlyönnin huippuunsa. Siitäpä taas yksi sulka lisää roomalaisten kypärään! On kyse sitten live-vedoista tai pre match-kohteista, tarjontamme runsaus ilahduttaisi keisariakin.

{{ ::flow.header }}

TULOSSA PÄÄTTYNYT PÄÄTTYY PIAN

{{ ::item.headline }}

Hakemiasi pelejä ei löytynyt.

Jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä ja paljon muuta

Paf oli yksi aivan ensimmäisistä peliyhtiöistä, jotka aloittivat toiminnan netissä. Pitkä kokemuksemme ja rakkautemme urheiluun näkyy kaikessa, mitä teemme, niin sivustollamme kuin live-tapahtumissakin.

Suosituimpia vedonlyöntikohteitamme ovat jääkiekko, jalkapallo ja tennis. Emmekä tarkoita ainoastaan NHL:ää, Liiga, Valioliigaa ja La Ligaa. valikoimastamme löytyvät myös pienemmät sarjat sekä turnaukset. Mutta ei siinä vielä kaikki. Pohjoismaisena vedonlyöntiyhtiönä tarjoamme luonnollisesti myös erinomaisen kattauksen talviurheilulajeja, käsipalloa sekä Formula 1:stä.

Jotkut urheilulajit, kuten tennis, ovat aivan omiaan vedonlyöntiin. Lentopallo ja koripallo ovat puolestaan live-vedonlyöntilajeistamme suosituimpia – pelien nopean temmon ja tasaisen pisteidentekorakenteen ansiosta live-veto tuo niihin helposti lisäjännitystä.

Haluamme myös muistaa vakituisia urheiluvedonlyöntiasiakkaitamme. Paf Payback-konseptimme ansiosta taas voit saada panoksesi takaisin tietyissä ”epäonnisissa” tilanteissa. Muistathan lisäksi pitää silmällä lukuisia ilmaisvetotarjouksiamme.

Onko meillä siis urheilu hallussa? Ehdottomasti – voit lyödä siitä vaikka vetoa.