“Unelmaottelu”

Robert Helenius kohtaa Dillian Whyten Walesin kansallisstadionilla Cardiffissa lauantaina 28.10. Whyte on rankattu Heleniusta korkeammalle kaikilla rankinglistoilla. 70 000 katsojan kotiyleisö antaa myös varmasti puhtia britti-iskijän otteisiin.

“Hänen kannaltaan nuo ovat hyviä asioita. Mutta ottelun lopussa yleisö tulee olemaan minun puolellani,” Robert Helenius sanoo.

WBC-liiton hopeavyö odottaa ottajaansa

“Nordic Nightmaren” ottelu Cardiffin illassa isketään samassa tapahtumassa, missä britti Anthony Joshua puolustaa maailmanmestaruuttaan Ranskan Carlos Takamia vastaan. Heleniuksen ja Whyten kohtaaminen on illan toiseksi tärkein ottelu, ja siinä panoksena on WBC-liiton hopeavyö.

“Kyseessä on ehdottomasti unelmaottelu, ja on todella hienoa, että olemme nyt päässeet sille tasolle jossa meille tarjotaan tällaista matsia. Tottakai ottelusta tulee tiukka, mutta Robert ei ole löysäillyt. Hän on valmistanut itseään tätä ottelua varten 17 vuoden ajan,” Heleniuksen valmentaja Johan Lindström sanoo.

Titteliottelussa vastassa joko Joshua tai Wilder

Ottelu on Heleniukselle erittäin tärkeä hänen tulevaisuuden rankkaustaan ja MM-titteliottelutoiveitaan ajatellen.

“Jos voitan tämän ottelun, tulen sijoittumaan korkealle kaikkien liittojen rankinglistoilla. Hopeatitteli pakottaisi myös Deontay Wilderin kohtaamaan minut lähitulevaisuudessa,” Helenius kertaa.

“Olemme jopa saaneet suullisen tarjouksen ottelusta Anthony Joshuaa vastaan jos Robert voittaa Dillian Whyten,” lisää Heleniuksen manageri Markus Sundman.

“Kertoimet ovat väärässä”

Paf tulee tarjoamaan ylimääräisiä kertoimia otteluun, niiden muassa myös livekertomia ottelun aikana. Tällä hetkellä Whyte on ottelun suosikki.

“On hyvä että minulla on suuremmat kertoimet, siten kaikki voivat voittaa paljon rahaa lyömällä vetoa puolestani,” sanoo Helenius.

“Kertoimet ovat väärässä. Kenet maailman ykkösen Whyte on tyrmännyt? Ei ketään,” Johan Lindström sanoo.

“Chisora oli Whyten paras ottelu ja Robert löi Chisoran vain yhdellä terveellä kädellä. Ja he molemmat voittivat tuomarien äänillä,” jatkaa Robertin isä Karl Helenius.

Katso Helenius-ottelun kertoimet.

Robert Heleniuksen tervehdys