Ilmainen veto

Säännöt

  • Ilmainen veto vedonlyönnissä tarkoittaa, että lahjoitamme sinulle summan, jonka voit käyttää vedonlyöntiin. Summan suuruus voi vaihdella.
  • Näet ilmaisvetosi aina, kun kirjaudut vedonlyönti-sivustolle: se näkyy pelikupongissa kerroinruudun alapuolella hyväksyttyäsi pelin.
  • Klikkaa sitä ilmaisvetoa, jonka haluat käyttää. Kun olet valinnut ilmaisvetosi, näkyy se selvästi panos-kentässä (kts. kuva).
  • Ilmainen veto ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä: me maksamme panoksesi ja sinä saat pitää mahdolliset voitot. Esimerkki: Käytät 10 euron arvoisen ilmaisen vetosi lyömällä vetoa Dortmundin puolesta sen otellessa Bayern Müncheniä vastaan kertoimella 2,50. 10 euroa x 2,50 = 25 euroa. Me pidämme 10 euron panoksen ja sinä saat 15 euron voiton. Huomaathan myös, että voittosummaan ei liity minkäänlaisia kierrätys- tai muita vaatimuksia. Voit käyttää voittosumman täysin haluamallasi tavalla.
  • Jos ei toisin mainita, voit lyödä vetoa vapaavalintaisesta pelistä. Välillä ilmaisvedon ehtona saattaa olla esimerkiksi, että veto tulee lyödä livevetona, että sinun tulee tehdä se matkapuhelimella tai että se koskee jotakin tiettyä liigaa tai ottelua. Tällöin ilmaisvedon voi lyödä vain mainittujen ehtojen puitteissa, mikä koskee myös yhdistelmävetoja. Esimerkki: Jos ehtona on Bundesliga, tuplaveto Dortmundin ja Schalkenin voitoista molempien otteluista on sallittu. Tuplavetoa, jossa Dortmund ja Barcelona ovat voittajia ei hyväksytä, koska Barcelona ei pelaa Bundesligassa.
  • Koko ilmaisveto on käytettävä kerralla eikä sitä voi jakaa moniin erillisiin vetoihin.

Kertoimet