Paf parantaa maailmaa

Yli 300 miljoonaa euroa lahjoitettu yhteiskunnan hyväksi

Haluamme kiittää sinua ja kaikkia pelaajiamme tuestanne vuosien varrella. Ihmetteletkö, miksi?

Aloittaessamme toimintamme 31. lokakuuta 1966 Ahvenanmaalla tavoitteemme oli yksinkertaisen selkeä: tuottaa ja jakaa pelien avulla saatua ylijäämää yhteiskunnan hyväksi. Vaikka Pafilla on tapahtunut paljon muutoksia sen jälkeen, alkuperäinen tavoitteemme on säilynyt muuttumattomana ja on yhä toimintamme ainoa päämäärä.

Siksi voimme suurella ylpeydellä tarkastella menneitä vuosia ja todeta, että pelaajamme ovat vuosien saatossa olleet tekemässä yli 300 miljoonan euron voittoa peliemme välityksellä. Tämä valtava ylijäämä on vuosittain jaettu suurelle määrälle voittoa tavoittelemattomia toimijoita, jotka keskittyvät toiminnassaan esimerkiksi vammaisiin, eläkeläisiin, lapsiin, nuoriin, kulttuuriin, urheiluun, ympäristöön ja kansanterveyteen.

Siksi me Pafilla haluamme esittää sinulle valtaisat kiitokset siitä, että olet valinnut pelipaikaksesi juuri meidät. Ei ole tärkeintä oletko ollut asiakkaanamme alusta lähtien tai liittynyt joukkoomme vasta äskettäin. Päätöksesi valita Paf merkitsee erittäin paljon paitsi meille, myös kaikille niille, joille lahjoitamme ylijäämämme vuosittain.

Tältä sivulta löydät lisätietoa eräistä Pafin rahoittamista hankkeista ja voit nähdä, kuinka suuri merkitys ylijäämävaroilla voi olla tavallisten, tukea tarvitsevien ihmisten elämässä.

VALTAVAT KIITOKSET SINULLE JA KAIKILLE PELAAJILLEMME!

Lue lisää Pafista yrityssivuiltamme. Löydät alta myös lisätietoa tukemistamme projekteista.


Muutamia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja muita projekteja, joita Paf tukee:

{{ article.metaData[0].association }}